I made this widget at MyFlashFetish.com.


Rabu, 26 Januari 2011

keboringan kemelandaan =,="




ek?inilah pdahnye ngade2 sgt nak blek umah awal2. .tpi bes ape blek umah awal2,dpt gak den cuti lme. .
pasni blek sbulan skali jee. .waa,it seems so n really sure that i will always miss my mom n the whole fmily members except k.ngah coz u re the warden n teacher in SESTA. .duet syiling always make sure bnyak n alot n alot,xyah susah susah aku mnx org laen. .huh..adeh. .jgn la aku homesick:(. .t pasni msok mix school,jgnla ade jerawat tumbuh kat muke aku yg suci lgi licin nih. .hrap djauhkan la pyakit2 gedik,gatal n yg brkaitan coz i hate it!!jdik normal n true bhaviour sude lahh. .eh2,lpe nk bgtau ni BUKAN AHMAD DANIAL okayy , ni kawan dye..
hehe, ahmad , sebaek ade blog kow,xde r boring sgat,dptla gak aq touch up ko nye blog ni bgi lawa n maju cket..hehe. .pinjam skejap ek. .t lau rindu aku sbagai kawan yang amat baek smpi update ko nye blog sume nyh, bce jela post ni byak2 kali or tgok wall facebook aq byak2 kali eh2..amatla dialu alukan n diizinkan..eh,cop2!!tpi wall je tau,photos xboleh bcause ia akn myebabkan zina hati. haha;P. .am i rite ustaz?ko lagi expert kod dlam bab2 nih lau nak dbandingkan dgan akuh..em,doakan kjayaan aku ek kat new school tuh. .
keyh ar,chow cincau n last but not least assalam:D


0 ulasan: